Αρχική

 

H ΚΟΜΕΛ Α.Ε. είναι μια πρωτοπόρος και εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών με άριστη τεχνογνωσία και εξειδικευμένο στελεχειακό δυναμικό.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των έργων αυτοματοποίησης παραγωγικών μονάδων, γραμμών παραγωγής αλλά και διαδικασιών.

Η αυτοματοποίηση αφορά τόσο στην λειτουργία όσο και στην καταγραφή και επεξεργασία κρίσιμων δεδομένων. Αναλαμβάνει έργα από το αρχικό στάδιο της μελέτης μέχρι και τη θέση σε λειτουργία «με το κλειδί στο χέρι».

Η κύρια βάση των έργων που αναλαμβάνουμε είναι:

  1. Συστήματα αυτοματισμού για μονάδες παραγωγής με χρήση PLC, οθονών αφής, βιομηχανικών οργάνων.
  2. Συστήματα επιτήρησης και καταγραφής ηλεκτρικής ενέργειας βιομηχανικών μονάδων.
  3. Εκσυγχρονισμός βιομηχανικών γερανών με PLC.
  4. Ανάληψη μελετών και project management έργων αυτοματοποίησης και ηλεκτρολογικής φύσεως εκσυγχρονισμό βιομηχανικών μονάδων παραγωγής.

Η εταιρεία λειτουργεί από το 1986 στο χώρο των έργων αυτοματοποίησης παραγωγικών μονάδων, γραμμών παραγωγής αλλά και διαδικασιών.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα συστήματα, καθώς έχουμε ολοκληρώσει πολλά και πολύπλοκα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τα συστήματα μας έχουν εγκατασταθεί σε πολλές σημαντικές εταιρίες, όπως σε βιομηχανίες τσιμέντων, στην μεταλλουργία, στον τομέα τροφίμων, στον σιδηρόδρομο, στην παραγωγή ενέργειας και σε πολλές ακόμη.

Ειδικότερα για την βιομηχανία των σιδηροδρόμων έχουμε αναλάβει έργα στον ΗΣΑΠ ( Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθήνα-Πειραιάς) ως υπεργολάβοι του ΑΚΤΩΡ – Μοχλός για τη ρύθμιση των κυκλωμάτων σηματοδότησης (FTGS) για τις γραμμές του ΗΣΑΠ, όπως επίσης και ως υπεργολάβοι της ALSTOM Transport για την αναβάθμιση του δικτύου επικοινωνίας όλων των υποσταθμών του Μετρό της Αθήνας. Αυτό το έργο που αναλάβαμε ως υπεργολάβοι του βασικού εργολάβου, της ASTOM Transport S.A., αφορά  στην αναβάθμιση ολόκληρου του δικτύου επικοινωνίας, όλων των υποσταθμών του Μετρό της Αθήνα, στο σύνολο τους 76, με το κέντρο ελέγχου στο Σύνταγμα, και αποτελεί μέρος του έργου “η επέκταση της γραμμής 3 – Χαϊδάρι – Πειραιάς”.

 

Δείτε το έντυπο για την παρουσίαση της εταιρίας.

 

 

Δείτε ενδεικτικά μερικούς από τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν & συνεργάστηκαν μαζί μας